Never...

Never...

sâmbătă, 14 februarie 2015

Fifty shades of Valentine's Day


     Poate vei crede ca o sa vorbesc despre filmul cu pricina. As putea. Dar o sa ma opresc la a spune ca l-am vazut azi si nu am fost deloc dezamagita: la asa o carte la ce puteai sa te astepti? La un film de Oscar despre conditia existentei umane. Dar asta e alta discutie.
     E mai degraba vorba despre cealalta vedeta: Valentine's Day. Nu vreau sa fiu rea, dar sarbatoarea asta spala oamenii pe creier. Ieri ma plimbam prin magazine in timp ce asteptam sa ajung undeva si am vazut cozi la toate magazinele de bijuterii. Parca toti baietii erau decisi sa isi ceara prietenele de Valentine's ca in alta zi nu mai apuca. Parca dragostea se vede doar in ziua asta. Pai daca azi ii arati ca o iubesti, in restul anului de ce mai stai langa ea? Nu mai bine o iubesti un an intreg?
     Peste tot e plin de inimioare rosii sub forma de pernute, bomboane, cutii. Toata lumea e indragostita azi, dar nu de persoana de langa el/ea ci de ideea de a face un cadou pentru a avea dupa cu ce se lauda. Si apoi mai sunt si cei singuri care incearca sa se arate imuni la cei din jurul lor care parca au inebunit. 
     Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, e ok sarbatoarea atata timp cat nu cadem in penibilul situatiei si nu facem gesturi de afectiune doar o data pe an. Arata-i in fiecare zi ca il/o iubesti si nu o sa mai conteze ca in ziua aia nu ai avut bani sa ii cumperi un inel cu o piatra imensa sau sa ii umplii sufrageria cu trandafiri. Nu stiu altele cum sunt dar eu as prefera sa primesc cuvinte frumoase in fiecare zi decat un diamant de Valentine's Day.
     Si poate ca Fifty shades of Gray e un film frivol, dar daca Valentine's Day e mai frivol pentru ca ne arata cata ipocrizie zace in noi, nu am putea la fel de bine sa numim ziua asta Fifty shades of Valentine's day?

Kiss. 
Nicole

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu